BATMAN - SUPERMAN KARMAŞASI


  Yıllardır farklı kişiler tarafından canlandırılan Batman ve Superman rolleri yine ortada gibi görünüyor...

  En çok oyuncu değişikliği yaşayan kahramanlar arasında olan Batman ve Superman için yine değişim kapıda. Her ne kadar sevilmese de Ben Affleck bence işini iyi yapıyordu. Henry Cavill zaten herkesçe seviliyordu.

  Tam olarak belli olmasa da bu iki kahramanı kimin canlandıracağı belli değil. Batman rolü için kahramanın kişiliğinden ötürü oyuncu çeşitliliği bulunsa da Superman seçimi daha zor olacaktır.

  DC evreni zaten sinemada o kadar başarılı değilken -eğer reklam ve heyecan yaratma sebebi yok ise- oyuncu değişiminin beklenen başarıyı göstermeyen filmlere daha da zarar vereceğini düşünüyorum.

  Adalet Takımı filmi için kullandıkları Flash'ın da dizideki Flash'tan farklı oluşunun film için bir eksi olduğu görüşündeyim. Dizileri ile başarıyı yakalamış DC evreninin 5.sezonuna başlayan Flash'ını canlandıran oyuncusunu seçmemesinin kötü bir karar olduğunu iddia ediyorum.

  Batman'ın değişik bir karakteri, maskesi olduğundan ve farklı oyuncular tarafından canlandırılmasına alışıldığından değişimi daha az direnişle kabul edilse de Superman kötü ününden ötürü bir dönem ünlü bir aktör bulunması zor olan bir durumdaydı. Henry Cavill, sorunsuz olarak bu rolü götürmekteydi şimdi ise ne olacağı gerçekten şüpheli.

  Oyuncuların değişikliği kesin olmasa da dedikodu başladı mı değişmeycekse de değişir. O yüzden bu durum kesinleşene kadar oyuncuların kim olabileceği hakkındaki dedikodular ve yorumlar devam edecektir...

Yorumlar