SUPERNATURAL 14.SEZON 1.BÖLÜMDE KAHRAMANLARIN DURUMU



   Supernatural 14. sezon 12 Ekim 2018'de başladı. Birinci bölümde Michael, Dean'in bedeninde planlarını gerçekleştirmek için yola koyulmuşken, Sam ve Castiel da Michael'ın nerede olduğunu öğrenmeye çalışmaktadırlar. Jake, insan olarak nasıl mücadele edeceğini öğrenmeye çalışırken, Bobby de Jake' e yardımcı olmaya çalışmaktadır. Bobby ve Michael'ın geldiği alternatif evrenden gelen kişiler de avlanmakla meşgullerdir.

  Sam'in, Dean'i araştırmak için gittiği yerden dönüşü ile başlayan dizide gerçekten hoşuma giden bir değişiklik gördüm. Sam'in iblis kanı içtiği zamanlarda gösterdiği liderlik ve azim bu sezonda Sam tarafından iblis kanı içmeden gerçekleşti. Sam'in görev dağılımı yapması, üslerindeki herkese moral vermesi - kendisi hariç- kesinlikle etkileyici olmuş.

   Dean insanken sergilediği tavırlara, Michael olarak devam etmektedir. Tabi insanken bu tavırları kötü amaçlarla yapmıyordu.

  Castiel, son birkaç sezondur olduğu gibi hiçbir şey yapamıyor ve sadece başını belaya sokuyor.

  Sam, Scooby Doo bölümünde olduğu gibi 14.sezon 1.bölümde de omuzlarına iltifat aldı.

  Jake, güçleri olmadığından ötürü kendini işe yaramaz hissetmektedir. İblislerle dövüştüklerinde sadece yem olmuş ve dayak yemekten başka bir şey yapamadığı için de oldukça üzgündür.

 Özetle bence 14.sezon 1.bölümde güzel olan şeyler Sam'in otoriter kişiliğini ön plana çıkarması ve Dean-Michael ikilisinin planlarıdır.

   Herkese iyi seyirler...

Yorumlar