SUPERNATURAL 14.SEZON TEORİLERİ



  1) Michael, ne istediğini bilen ve basit istekleri olan, ki bu istekler de çoğunlukla temel ihtiyaçlardan oluşuyor, kişilerle bir şeyler planlamaktadır.  Basit istekleri olan kişileri kurtarılmaya değer görürken yalan söyleyen ve karmaşık olanları öldürmektedir. Michael'ın dizideki profili ve kendisinin de daha iyi bir dünya istediği düşünülecek olursa benim aklıma ikinci bir Nuh Tufanı fikri geliyor.

   Michael, basit düşünen her türden varlığı kurtarıp diğerlerini yok ederek dünyayı temizleyecek ve yaradılışında kendisine verilen görevi yerine getirmiş olacak.

   Bunu yapınca tanrıcılık oynamak isteyeceğini düşünmüyorum. Tanrıcılık oynaması hem Michael'ın yaratılışına ters hem de sıkıcı olurdu. Önceki sezonlarda Lucifer, Castiel, Metatron, Karanlık gibi çok kişi bunu denedi.


2) Sam'in otoriter ve karanlık tarafını ortaya çıkardığı bölüm sayısı oldukça azdır, olduğu durumlar da iblis kanı içtiği gibi olağanüstü durumlardır. Sam'in, Castiel'ı kurtarmak için iblislerle dövüştüğü sahnede iblislerinin genelinin Sam'den çekindiği de ifade edilmiştir. Bunun yanında Sam'in Dean'i kurtarmak için her şeyi yapacağını söylemesi ve Cehennem'in başı boş kalması, Sam'in Cehennem'in başına geçebileceği fikrini düşündürmektedir.

   Tanrı'nın yerine geçmeye çalışılması ne kadar sıkıcı ise Sam'in Cehennem'in başına geçmesi de o kadar ilgi çekicidir. Çünkü Sam'in ilk sezonlardaki Cehennem komutanlığı fikri yarım kaldığından bu durumun gerçekleşmesi gerçekten etkileyici olacaktır.

  1.bölüm sonu aklıma bu iki teori geldi. Farklı teoriler de olabilir. Aklınıza gelen teori olursa paylaşırsanız sevinirim.

  Herkese iyi seyirler...

Yorumlar

Yorum Gönder