VENOM FİLM ELEŞTİRİSİ


  Artık herkesçe bilinen süper kahraman filmlerinin yapılması üzerine anti ve kötü kahramanların filmleri de çekilmeye başlandı.

  Örümcek Adam filmlerinden ve çizgi filmlerinden oldukça bilinen Venom'un Örümcek Adam filmlerinden ayrı bir filmi 5 Ekim 2018'de vizyona girdi.

  Tom Hardy'nin Venom'u canlandırdığı filmde simbiyotların açgözlü bir zengin iş adamı tarafından uzaydan dünyaya deney için getirilmesi ve bunun sonucunda gerçekleşen olaylar konu alınmaktadır.

  Filmi izlemeden önce film hakkındaki düşüncelerim Tom Hardy'nin oyunculuğu ile filmi taşıyacağı yönünde iken filmi izledikten sonra Tom Hardy yanında Venom'un da filmi taşıdığı oldu.

  Filmde Venom normalden farklı bir yönüyle çekilmiş. Bu sürpriz de filmin güzel ayrıntılarından olmuş.
 
  Simbiyotlar, dünyalılar tarafından ele geçirilip getiriliyor sanılırken aslında Simbiyotlar da dünyayı ele geçirmek istemektedirler. Kendi arzuları dahilinde ele geçirildiklerini düşündüğüm dört Simbiyottan bir tanesi de Venom'dur.

  Simbiyotların dünyada yaşayabilmeleri için uyumlu olabilecekleri bir bedene ihtiyaçları vardır. Canlı organizmalarla beslenen Simbiyotlar girdiği bedenle uyumsuz olursa o bedeni tüketiyorlar. Simbiyotlar işgalci canlılar olsalar da girdikleri beden de aslında bir o kadar önemli. Simbiyot ve beden arasındaki uyum Simbiyotun tavrını da etkilemektedir.

  2007'deki Venom ile 2018'deki Venom arasında bazı farklar da bulunmaktadır. Bunu izleyince fark edebilirsiniz.

  Filmi izlemeyi düşünenler varsa eğer daha önce 2007'de Örüm Adam'daki Venom'u izlemişseniz burdaki Venom'dan daha farklı bir Venom izleyeceksiniz.

  Herkese iyi seyirler...

Yorumlar