YENİLMEZLER SONSUZLUK SAVAŞI İKİNCİ BÖLÜMDE GÖRMEK İSTEYECEĞİMİZ KARAKTERLER

1) LOKİ: Benim ilk sırada görmek istediğim karakter kesinlikle Loki'dir. Loki, filme herhangi bir aksiyon katmasa bile her an ne yapacağının belli olmaması, o an doğru mu yalan mı söylediğinin anlaşılamaması gibi özellikleri ile bu filmde yer almalı. Loki, birçok kez ölü sanılmış fakat yine ortaya çıkmıştı. Umarım yine öyle olur.


2) DOKTOR STRANGE: İlk filmde ölmüş gibi görünse de sihir gücü olan bir karakterin ölmemiş olma ihtimali de yüksek. Strange olmadan bir galibiyet söz konusu olmaz diye düşünüyorum.


3) KARINCA ADAM VE EŞEK ARISI: Bu ikilinin Thanos karşısında hiç şansı yok gibi görünse de iyi bi plan yapıldığında vakit kazandıracak yardımları olacaktır.


4) FANTASTİK DÖRTLÜ: Bay Fantastik ve ekibi Thanos ile mücadelede oldukça faydalı olacaktır. Özellikle Reed Richards'ın.


5) DOKTOR DOOM: Thanos, kendi başına yeterince güçlü olsa da saldırısını gerçekleştirmeden önce kahramanları elinden geldiğince bölmeye çalışmıştır. Güç taşları elinde iken galip gelememesinin ardından yanında yer alabilecek ya da kullanacağı kötülere hayır demeyecektir. Ayrıca tek bir kötünün olmasındansa kötü takımı daha ilgi çekici olacaktır.


6) MS. MARVEL: Kree gücü bu savaşta kahramanlarımızın elini oldukça güçlendirecektir.


7) RONAN: Thanos'un planının hoşuna gitmeyeceği kişilerin başında Ronan gelecektir. Düşmanımın düşmanı dostumdur deyip Thanos'a karşı Yenilmezler ve diğer iyi taraftaki kahramanlara yardım edecektir. Ama muhtemelen sonrasında bu sefer de Ronan, dünyayı teslim almaya çalışacaktır.


8) BLACK BOLT: Inhumans'ın artık kahramanlarla iş birliği yapmasının zamanının geldiğini düşünüyorum. Black Bolt'un gücü de büyük bir katkı sağlayacaktır.


9) DORMAMMU: Doktor Strange'in zayıflaması ile Dormammu'nun gelişi sürpriz olmayacaktır.


10) ULTRON: Ultron'un da nasıl Ronan amacına ulaşmak için Yenilmezler ile iş birliği yapacağını düşünüyorsak Ultron'un da amacına ulaşana kadar Thanos ile iş birliğinde bulunacağı düşünülebilir.


11) HELA: Hela'nın iş birliği yapmayacağı kesin tabi diğer kötüler onun emri altına girerlerse o zaman başka...

Yorumlar