ROBİN HOOD İSYAN


  Orijinal adı Robin Hood: Rebellion adlı film 5 Kasım 2018 tarihinde vizyona girmiş olan Birleşik Krallık yapımı bir filmdir.

  Robin Hood filminin konusu hakkında bir şeyler söylemey gerek yok. Zaten filmin konusunu herkes biliyor. Robin Hood hakkında değil de Robin Hood: Rebellion filmi hakkında konuşmak lazım. Robin Hood: İsyan filmi için açıkçası iyi hiçbir yorum yapamayacağım. Oyuncu kadrosu, oyunculuk, konu ve özellikle de filmdeki savaş sahneleri hakkında oldukça kötü. Filmde iyi denebilecek hiçbir şey bulamadım.


   Filmi izlerken sonunu getirmekte oldukça zorlandım. Zaten başarılı oldukça fazla Robin Hood filmi bulununca Robin Hood filmlerinde beklentiyi arttırıyor. Yani bu tarz sürekli çekilen filmleri yapacaksanız vasat düzeyde kalmanız ya da  büyük bir başarısızlığa uğramanız gün gibi ortadadır. Robin Hood filmi izlerken sadece o filme ister istemez odaklanmıyorsunuz gözünüzün önüne önceki Robin Hood filmleri geliyor. Kevin Costner'lı, Russel Crowe'lu Robin Hood'lardaki oyuncu kadrosu, savaş sahneleri, usta oyunculuk sahneleri gözümüzde canlanırken bu film gerçekten çok kötü geldi.

   22 Kasım 2018 tarihinde yeni bir Robin Hood filminin daha gösterime gireceğini de hatırlatmak isterim. 

  Filme puanım 10 üzerinden 1...

Yorumlar