SUPERNATURAL 14.SEZON DEAN'İN BEDENİ TEORİSİ


  Supernatural izleyicilerinin bildiği üzere 14. sezonda Dean'in bedenini kullanan Michael, bir mızrakla yaralanmış ve ardından Dean serbest kalmıştı.

   Fakat 14.sezon 5.bölümde ele geçirdiklerinin kabuslarını, korkularını öğrenip bunu o kişileri korkutmakta kullanan bir cin, herkese yaptığı numarasını Dean'e yaptığında bir şeyler ters gitti ve cinin yüzünde büyük bir korku ifadesi belirdi. Bu sahne yine aklımızda bazı teoriler uyandırdı:

1) MICHAEL'IN DEAN'İN BEDENİNDEN ÇIKMAMIŞ OLMASI:  Yediği mızrak darbesi ile içeride bayılmış ve bu esnada Dean de kontrolü ele geçirmiş olabilir. Ya da bu durumu fırsat bilip kendini gizlemek için en güvenli yer olan Dean'in bedeninde gizlenmektedir. Bu esnada Dean'in bedeninden kendi planı ve yaşananları da izleyip rahatça bilgileniyor olabilir.

2) MICHAEL'IN, DEAN'İN  BEDENİNE BİR KORUMA KOYMUŞ OLMASI: Dean'in bedeni Michael için mükemmel bir silah. Michael'ın bu kadar kolay bir şekilde silahını bırakmayacağı çok aşikar. Eğer Michael, Dean'in bedenini terk etmişse bile cinin Dean'in bedenine erişememesi Michael'ın çıkarken  bedene bir koruma koymuş olduğu fikrini uyandırıyor. Dean'e herhangİ bir zarar gelmemesi için ya da Dean'in bedene erişimi engellememesi için bİr koruma yapması mümkün.

Ama bu iki teoriden 1.si daha uygun görünüyor çünkü eğer Michael, Dean'in bedeninden çıktıysa tekrar geri girmesinde Dean pek yardımcı olmayacaktır. Ama Michael, Dean'i zayıf yönü olan ailesi ve arkadaşları ile tehdit edebilir. Michael, Dean'i onun bedenine girebilmek için bir şekilde zorlayabilir.


Yorumlar