SUPERNATURAL 14.SEZON 6.BÖLÜM SONRASI TEORİSİ


Jack sürekli avlanmaya çıkmak istemektedir. Bunu yapmakta da oldukça aceleci ve ısrarcıdır. Sanırım ölümcül bir hastalığı olduğunun farkında. 6.bölümde Harper adlı bir kadın sevgilisini öldürüp onu yeniden çağırmış ve son anda Dean ve Jack'in elinden kaçmıştır. Harper'ı ellerinden kaçırmalarının bence sebebi daha sonra işlerine yarayacak olmasıdır. Tabi Dean ve Jack ellerinden bilerek kaçırmadılar ama senaristin planı bu yöndeydi. Bu durum ile ilgili aklıma gelen teoriyi anlatayım:

 1) Jack ölecek ve zaten Harper ona aşık olan ve öldürüp diriltme düşüncesinde olan Harper onu öldürmeden diriltebilecek. Böylece Jack'e iyilik etme fırsatı bulabilir. Ama böyle olursa Jack, Harper'ın kontrolünde olan bir zombi olacaktır. Böyle bir durum olursa Jack'i kilit altında tutmak zorunda kalacaklardır. Jack,zombiye dönüşmeden önce kendisini Sam, Dean veya Castiel'dan birisinden öldürmesini isteyebilir.

2) Lucifer'ın geri gelme ihtimali yüksek. Oğluna biraz öz verip onu kurtaracaktır.


3) Sam ve Dean, Jack'i kurtarmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır. Rowena'dan bu konuda yardım isteyebilirler.


Yorumlar