YENİLMEZLER SONSUZLUK SAVAŞI ÖLEN KAHRAMANLAR TEORİLERİ


 Süper kahramanlar dünyasında birçok ölümden dönme, dirilme vakası yaşandığını fantastik filmseverler gayet iyi bilmektedirler.

  Ölümden dönen birçok kahraman olduğu gibi dönemeyen kahramanlar da vardır. Logan (Wolverine) ölümden dönmeyecek gibi görünüyor ama fantastik dünya için imkansız diye bir şey yok.

  En çok beklenen filmlerden birisi olan Yenilmezler Sonsuzluk Savaşı bölüm iki için de çokça teori üretilmektedir. Şimdi bizler de biraz beyin fırtınası yapalım:

  Filmin ilk bölümünde çokça kahraman ve savaşçı öldü ya da en azından öyle göründüler. Bunların çoğu da Marvel'ın devam filmi çekeceği veya çekebileceği kahramanlar. Bu kahramanları veya kahraman olmasa da sevilen karakterleri (Loki) inceleyelim;

1) Loki: Loki, hileci bir tanrıdır. Birçok kez kendini öldü gösterip yeniden görünmüştür. Her ne kadar Thanos " Artık dönmek yok" dese de sonuçta Thanos'un söylediği her şey gerçekleşseydi kahramanların birçoğu yaşamıyor olurdu. Ayrıca Loki'nin olmadığı bir Thor filmi düşünemiyorum. O yüzden Loki'nin bir şekilde geri geleceğine inanıyorum.

2) Örümcek Adam: Holland ile uyumlu bir şekilde filmler ve toplantılar yapan Marvel'ın başta Örümcek Adam'ı ardından da Holland'ı gözden çıkaracağını düşünmüyorum.

3) Vision: Bu karakterin geri döneceğini düşünmüyorum. Filmlere çok büyük bir katkısı da yoktu. O yüzden izleyicinin dönmesini isteyeceği karakterlerin başında olduğunu düşünmüyorum. Bunun yanında  savaşlarda kayıplar olur ve Vision izleyici için kabul edilebilir bir kayıp olacaktır.

4) Winter Soldier: Kaptan Amerika'nın ölümü bilindik hikayesine sadık kalınarak gerçekleştirilecekse karakterin ölmemesi gerekiyor. Filmlerin, çizgi romanlardan farklı hikayeleri olsa da genelde esas olaylara ve sonlara sadık kalınıyor. Tabi Kaptan Amerika, sevilen bir karakter ve yaşatılabildiği kadar uzun yaşşatılabilir.

5) Kara Panter: Kara Panter için kişi önemli değil kral olabilecek başka birisi o kıyafeti giyebilir.

6) Starlord-Groot- Drax-Gamora: Galaksi'nin Koruyucuları Rocket hariç yok oldu. Ama Marvel evreninde dünya dışındaki gezegenleri koruyan sınırlı sayıda kahraman ya da ekip var. O yüzden bu ekip yok olmamalı

7) Falcon: Falcon'un eksikliği hissedilse de dönmeyebilir.

8)Dr. Strange: Kesinlikle geri dönmeli. Zaten koruyucu da kalmadı.

Ama eğer yaşananları zaman taşı kullanarak geri almayı ya da buna benzer başka bir yöntem kullanmayı planlıyorlarsa ya da filmde bunu yapabilecek bir tanrı rol alacaksa o zaman ölen herkes yeniden dirilecek ya da hiçbir şey yaşanmamış olacaktır.






Yorumlar