AHMETESOR HAKKINDA


 !!GÜNCELL !!Para kazandıran sitelerden birisi olan Ahmetesor.com'un şu ana kadar incelediğim site ve uygulamalar arasında en iyisi olduğunu söyleyebilirim. Ama yine de başlayıp başlamamak sizin elinizde olan bir şey. Hiçbir şeyin garantisi yok. Güvenip güvenmemek tamamen size bağlı.

  Ahmetesor.com'a üye olduğunuzda 10 işlem yaptıktan sonra hesabınız onaylanıyor. Ahmetesor, sadece para kazandıran bir site değil ayrıca da genel kültür ve bilgi paylaşımı yapan bir site. Biliyorsunuz sizlerin de başına gelmiştir yardıma ihtiyacınız olduğunda sorduğunuz şeyi ya kimse bilmez ya kikmseyi bulamazsınız ya da öyle bir anlatırlar ki sanki siz anlamayın diye. Ama Ahmetesor.com'da cüzi de olsa para kazanıldığı ve insanlar tanıştığı için bilgiye ulaşım da kolaylaşıyor. Herkes kazanıyor.

  Sitede, Ahmetesor AP biriktiriyorsunuz 1 AP = 0,013 TL değerindedir. 50 lira ve üstü bakiyeleri çekebiliyorsunuz. Bunun yanında kimlik fotokopisi vs. istenmiyor.

  Şimdilik para biriktiriyorum. Daha 3 gün oldu. Para çekme işlemi ile ilgili de sizi bilgilendireceğim.

  Yeni yıl itibariyle AP puanı 0,003 oldu ve bazı yanıtlara AP gelmeme daha fazla arttı. Kullanıcı artışı sanırım buna neden oldu. Artık AP kazanmak daha zor hale geldi.

Yorumlar