SUPERNATURAL'A JOHN WINCHESTER GERİ DÖNÜYOR


  Supernatural dizisinde Dean ve Sam Winchester aile açısından pek de şanslı olmayan iki doğaüstü avcılık yapan kardeştir. Yaşamlarının büyük kısmını iki kardeş ve dostlarıyla geçiren kardeşler anne ve babaları ile vakit geçirme şansını bir türlü bulamamışlardı.

  Anneleri, Sam ve Dean daha çok küçükken sarı gözlü şeytan tarafından öldürülmüş; babaları ise eşinin intikamını almak için kendini tamamen avcılığa kaptırmış ve sonunda o da ölmüştür. Karanlık tarafından Winchester Kardeşlerin anneleri diriltilir fakat yine bir annelik yapmaz.

  Şimdi Jeffrey Dean Morgan'ın canlandırdığı John Winchester karakterinin Supernatural 14. sezonuna 300.bölümde diziye ne kadar bir süre olacağı belli olmayan bir dönüş yapacağından bahsediliyor. Bu da 14.sezonun Lebanon adlı 13.bölümüne denk geliyor.

  Peki acaba Winchester Kardeşler, babalık görebilecekler mi? Anneleri Mary Winchester'ın gönül ilişkileri ne olacak? Başka evrenin Bobby'si ile yakınlaşmaları ne olacak? Umarım Walking Dead dizisinde Rick'in yaşadığı duygusal karmaşa yaşanmaz bu durum hem dizi izleyicileri için hayal kırıklığı olur hem de diziyi kısır bir döngüye hapseder.

  Buradan John Winchester'a sesimizi duyurabilseydik şöyle derdik: Nerede isen orada kal burada işler senin için çok boktan!

  Herkese iyi seyirler...

Yorumlar