ALTIN KÜRE VE KARA PANTER


  Bazı filmler güzeldir, insanlar izler ama sadece o an içindir bu. İyi bir reklam kampanyası yapılmıştır, vizyona giren filmler onun kadar iy olmadığı için hasılatı fazla gelebilir. Ama kısa bir süre içinde akılda kalıcılığı olmaz. Çünkü gelecekte hatırlamak için sizlere bir şey bırakmazlar.


  İşte size bahsettiği filme bir örnek Kara Panter filmdir. Altın Küre ile ilgili ben en sevindiren olay da Kara Panter filminin hiçbir kategoride ödül alamayışıdır. Çünkü film sadece normal bir aksiyon, fantastik ögeler barındıran bir süper kahraman filmdir. Son yıllarda dünyada süper kahraman filmlerinde oldukça büyük bir artış vardır. Bu tarz filmleri izleyenlerin de sayısı fazla ve gün geçtikçe de artmaktadır. Fakat bu filmin sanatsal bir değeri olduğu anlamına gelmez.

  Bu konuda google arama motoruna Kara Panter Film Eleştirisi yazarsanız bir sitede yazdığım bir yazıyı 5.sırada (bugün itibariyle) göreceksiniz. İzlediğim anda hiç beğenmediğim bir filmdi. Bu konuda çok fazla eleştiri yapıldı. Eleştiriler de en çok hasılat yapan 6. film olduğu konusunda idi. Bu yaza kadar kaçıncı sırada olacak acaba? Bunu düşünmüyorlar tabi bazı insanların kriteri para olduğu için hatta tek kriteri, para kazanmışsa film çok başarılı. Buna yapımcıları sevinsin kazandığı paradan bize bir gelir gelmediği sürece niye seviniriz ki!

  Kimse Kara Panter konuşmuyor di mi? Şu an herkes Aquaman konuşuyor. Şunu söyleyeyim o da en fazla Mart'a kadar Yenilmezler'in yeni filmi Nisan 2019'da vizyona girmeden bu sefer de bu film konuşulacak.
 
  Bu nedenle bir filmi izlerken tabi ki beğenin, sevin ama başarılı olup olmadığını sadece sizin sevginiz ve para belirlemesin.

  Herkese iyi seyirler...

Yorumlar