SUPERNATURAL 300. BÖLÜM YAKLAŞIYOR


  Supernatural, 300. bölümüne doğru çok yaklaştı. Yeni bir rekora daha imza atacak. Fakat bizim 300. bölümle ilgili aklımızdaki soru daha farklı. John Winchester...

  14. sezon 11.bölümde aslında John Winchester'ın gelişi hazırlandı gibi. Nasıl mı? Mary ile Bobby arasında hafiften bir soğuma oldu. Mary yine boşlukta kaldı. Kocasının gelişine biraz daha hazır hale getirildi gibi. Ama Bobby döner ve Mary ben de artık hazırım gibi Mary'e sevgi cümleleri söyler mi bilinmez ama umarım söylemez Supernatural'ın pembe dizilere dönmesini istemem.

  Bunun yanında John Winchester acaba nasıl geri dönecek? Aslında şu andaki en önemli soru bu olabilir? Sanırım bunun yanıtını 31 Ocak - 1 Şubat tarihlerinde öğrenebileceğiz. Yani 299. bölümde...
Çünkü hiçbir Winchester'ın babaları ile ilgili bir soru veya merakı yok. Onu kurtarmaya da çalışmıyorlar. Durduk yere nasıl geliyor. Bununla ilgili aklıma gelen tek fikir Azrail'in Dean kendini gömmeden önce ona bir kıyak çekmesi olabilir.

  Karanlık birden ortaya çıkıp Dean'e zor zamanında yardım eder mi bu biraz daha uzak bir ihtimal gibi görünüyor. Ama Dean'in  bu durumdan kurtulması için gerçekten önemli bir yardım gerekiyor. John'un bu konuda bir şey bilip bilmediği bir muamma çünkü onun yaşamda olduğu dönemlerde en büyük düşman Sarı Gözlü İblis idi.

  Ayrıca aslında çok büyük bir sorun olmayan ama komik bir durum daha olacak ki tahminim bunu hepiniz düşünmüşsünüzdür: Araba (The Baby- Bebek). John geri dönüyor arabayı kim kullanacak peki!

  Herkese iyi seyirler...

Yorumlar