SUPERNATURAL'DAKİ WINCHESTER KARDEŞLER KURALLARI

 

Supernatural dünyasında herkesin uyduğu ya da uymak zorunda olduğu kurallar var. Melekler, gerçek hallerini gösteremezler, bir bedene izin almadan giremezler; Harfleirn Adamları soru sormadan itaat ederler; Avcılar aynı şehirde en fazla iki kez yaşarlar...

  Peki Winchester Kardeşler, kuralların üzerinde mi yaşıyorlar. Aslında bazı kuralların üzerinde yaşadıkları doğru ama tamamen de kurallardan bağımsız değiller. İşte Winchester Kardeşler'in uyduğu kurallar:

1) DOĞAÜSTÜ OLAYLARI NOT TUTARAK AKTARMAK

  Winchesterlar, yaşadıkkları olayları bir defterde tutmaktadırlar. Tuttukları notların olduğu defteri de sadece Winchesterlar'a devrediyorlar. Harflerin Adamları gibi bir kütüphane kurup avcıların okumasına izin vermiyorlar.

2) BİRBİRLERİNİ HER ZAMAN KOLLAMAK

Winchesterlar, ölseler bile birbirlerinin peşini asla bırakmıyorlar. Son ana kadar birbirlerine yardım etmeye, birbirlerini kurtarmaya çalışıyorlar. Mary öldürüldükten sonra John, son ana kadar onu öldüren sarı gözlü şeytanı aradı. John'un kaybolmasının ardından Dean ve Sam bu sefer sarı gözlü şeytanı aradılar. Sam, Cehennem'e düştükten sonra Dean, onu kurtarmak için sonuna kadar gitti. Dean, Kabil'in mührü ile iblis olduktan sonra Sam, Dean'i kurtarabilmek için her şeyi yaptı. Bunun gibi birçok kez birbirleri için anlaşmalar yaptılar.

3) BERABER ÇALIŞMAK

   Sam ve Dean her zaman birbirlerine destek olur ve olaya birlikte dalarlar ama bu her zaman sadece ikisinin çalıştığı anlamına gelmez. Başkaları ile de takım olarak çalışırlar. Bobby veya Castiel bunun en iyi örnekleridir. Ama her zaman birileriyle birlikte çalışırlar.

4) ARABALARINA GÖZLERİ GİBİ BAKMAK

  1967 Chevrolet Impala, Dean için neredeyse kardeşi Sam kadar değerlidir. Babasından kalan en önemli eşyalardan olan arabaları, özellikle Dean için bir arabadan çok daha fazlasıdır. Babasını ve aile hatıralarını hatırlatması yanında bagajda avlanmak için gerekli olan tüm silahları da taşımaktadır.


5) TUZ DÖKMEYİ ASLA UNUTMAMAK

Sam ve Dean bilmedikleri veya göremedikleri bir olay vuku bulacağı zamanlarda kendilerini veya kurbanları korumak amacıyla tuz dökmeyi asla unutmazlar. Bunu da en çok Sam yapar.

6) WINCHESTERLAR VE AŞK HAYATININ BİR ARADA YÜRÜMEMESİ

John Winchester, Mary ile evlendi ve Mary öldü. Sam Winchester'ın da kolejde birlikte olduğu sevgilisi yine öldürüldü. Daha sonra aşk yaşadığı iblis Ruby yine yok oldu. Dean'in de Sam Cehennem'e düştükten sonra kurduğu hayat yine yürümedi.

7) YEMEK VE BİRAYI ASLA İHMAL ETMEMEK

Bazı dizi veya filmlerde yemek yendiğini asla göremezsiniz. Yemek masasında otururlar ama hiç yenmez ya da bir olay olur ve kalkılır. Ama Dean ve Sam yemek yemeden asla bir olaya girişmezler. Olayları araştırırken ve çözdükten sonra da bira içmeyi ihmal etmezler

8) BİR EVDE YAŞAMAMAK

Anneleri öldükten sonra kendi evleri olmadı ve nadiren bir evde sabahladılar. Çoğu avcı motelde gibi sabahlıyorlar ama genelde avcılar av üzerindeyken motelde yaşarlar ve sonra evlerine dönerler ama Harflerin Adamları'nın karargahını bulana kadar Winchesterlar arabada veya motelde yaşamayı adet edinmişlerdi 

 

Yorumlar