PARA SİTESİ VE ENLİK.NET HAKKINDA YORUM


  Parasitesi.net'te bir köpek, Enlik.net'te de bir kedi besliyorsunuz. Yeni başladım bu sitelere o yüzden 01 Mart 2019 tarihiyle para kazanmaya başlayacağım.

  İnternet üzerinden para kazandıran uygulamalar arasında daha net duruyor. Daha önce yorum yaptığım uygulamalarda yorum, beğeni vs. yapıyordunuz fakat her yoruma puan verilmiyordu. Bunlar da işi iyice yokuşa sürüyordu.

  Parasitesi ve Enlik'te yaptığınız iş belli. Bu açıdan en azından şüphe duyulacak bir durum olmuyor. Köpek ve kediyi besleyip sevgi puanı kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanla mama alıp gün içinde sürekli besleme yaparak bu hayvanları yaşatıyorsunuz.

  Yüzde 100 beslerseniz 4 saat sonra tekrar gelip yeniden besleyebilirsiniz. Bu açıdan açıkçası aksatmamanız lazım çünkü geceleri bakmadığınızda ay sonu yaşayabilir de yaşamayabilir de. Çünkü aç kaldığında hayvanların canı azalıyor. Bu kısmı sizi uykusuz bırakabilir.

  Ayrıca iki sitede de üç bonus kısmı var. Bir tanesi günde bir kez, diğeri saatte bir üçüncüsü de 5 dakikada 1 bonus veriyor. Bu bonuslar da siteden gelirinizi arttıran unsurlardan. (Artık bonus yok)

  Siteden verilen paranın nereden geldiği de belli. Sitedeki reklama tıklayarak buradan kazanılan gelirin bir kısmı para kazanmayı hak edenler arasında yüzde oranında paylaştırılıyor.

  Bu iki siteden para kazanmak için sizi uğraştıracak tek unsur uykusuzluk çünkü eğer hayvanları en son gece 2'de beslerseniz sabah 6'da yine beslemeniz gerekir ama siz sabah 10'da beslerseniz hayvanın canından yüzde 3 civarı bir can değeri eksiliyor.

  Bu uygulamalardan kazanabileceğiniz tutar, reklam gelirlerine göre değişiklik gösteriyor ama tahminen 50- 60 lira civarı olacaktır.

  Bunlar kafanıza yatıyorsa ve boş vaktiniz varsa uygulamaları denemek size kalmış.

  Yazıyı yazdıktan sonra bir-iki ay daha oyuna baktım. Daha da ilgilenemedim. Bana ilgi çekici gelmedi.

Yorumlar