SUPERNATURAL 14. SEZON 14 ve 15.BÖLÜMLER SONRASI TEORİLER


  Jack'i daha önce Cennet'te bulup ona ruhunun az da olsa bir kısmını yeniden kazandıran Winchester Kardeşler ve Castiel, ona gücünü kullanmaması gerektiğini ve kendine dikkat etmesi gerektiğini sürekli hatırlatmaktadırlar. Fakat Jack de haklı olarak zor durumlarda dostlarını kurtarmak için ruhunu kaybetmek pahasına güçlerini kullanmıştır ve 14.bölümde az olan ruhunun da ya tamamını ya da çoğunu kaybetmiştir.

  Ruhunun ne kadarını kaybettiği belli olmasa da Jack tuhaf davranmaya başlamıştır ve bu tuhaflığı ruh kaybetme konusunda uzman olan Winchesterlar hemen fark etmiştir. Fakat şimdilik davranışları tuhaflıktan kötüye doğru gider mi? bilemedikleri için gözlem yapıp fikir almaya çalışmaktadırlar.






  Ruh, bedeni terk ettiği zaman daha önceki sezonlarda Dean ve Sam üzerinde gördüğümüz üzere hiç de iyi şeyler olmamıştı. Jack'in konumunda bu durum da farklı olmayacaktır diye düşünüyorum. Jack zaten çok güçlü bir Nephilim. Şimdi üstüne bir de Başmelek Michael'ın özünü de tüketti bunun da üstüne ruhunu da kaybetti. Ayrıca 15.bölüm sonunda yanında gezdirdiği yılana iyilik yapmak için yok etti. İyilik için yapıyor olsa da Jack'in yılanı yok etmesi biraz korkutucu. Rowena da 14. bölümde Jack'i köpeğe çevirdiğinde "Sam'e Jack'e ne yaptınız parazit gibi bir şey var, ona tutunmuş" demişti.

  Bu durumda Jack ile ilgili pek çok sorun var. Bu sorunları  ilerleyen bölümlerde daha da büyüyeceğini ve Jack'in sorunları halletmek için daha fazla gücünü kullanacağını düşünüyorum. Bu durum özellikle Dean için istemese de müdahale etme durumunu harekete geçirecektir. Dean'in, bu tarz durumlarda iş bitirmeye ne kadar çabuk atıldığını hepimiz çok iyi biliyoruz.

  Ayrıca daha çözüme kavuşmayan Hiçlik ve Lucifer sorunları da var. İnsanlarda yer alan genetik sorunu Jack de yarı insan olduğu için boy gösterir mi diye Jack, Supernatural'a dahil olduğundan beri aklımızda olan bir soru. Sonunda bir sebep ile babasına az da olsa çekebilir mi? Cehennem'in başına kendi isteği ya da başkasının zorlaması ile geçebilir mi? Lucifer'ın oğlu olduğu için istemese de kadim görevi üstlenmesi Tanrı tarafından istenir mi? Jack ile ilgili pek çok soru var ve şunu da aklımızdan çıkarmayalım ki her doğaüstü varlık Castiel değil.

  Herkese iyi seyirler...

Yorumlar