THE FLASH 5.SEZON GELECEKTE FLASH'IN KAYBOLMASI İLE İLGİLİ TEORİ


  5.sezonda XS yani Nora gelecekten babası yani Barry Allen ile vakit geçirmek için geldiğinde babasının gelecekte Cicada ile savaşından sonra kaybolduğu bilgisini vermişti. Ardından XS'in gelişi Cicada'nın da daha erken ortaya çıkmasına neden olmuştu.


  Ama şimdi Cicada'nın yeğeni de gelecekte Cicada oluyormuş ve şimdi o da gelecekten geldi. Bu da bence çok garip ve sıkıcı. Yani sürekli birileri gelecekten geliyor. Bu kadar çok insanın böyle ayrıcalıklı bir güce sahip olması bence yanlış. Hem Death Flash (Siyah Flash) nerede? Normalde yapılmaması gereken zaman yolculuklarında ya da zaman ile ilgili bir kural çiğnendiğinde neden görünmedi? Neden Nora'nın peşine kimse düşmedi?


  Gelecekten gelen Cicada, dayısı Orlin'e artık gelecekte planlarını gerçekleştirebileceklerini söyledi demek ki metaları yok edememişler. Bu bana Flash'ın onları durdurduğunu ama bunu yaparken kahramanlıktan ödün verip kendi etik kurallarına uymadan bu işi yaptığı ve bunun sonucunda da kendin sürgün ettiği fikrini uyandırdı. Flash'ın kayboluşu ile ilgili ilk teorim bu. Yani kahramanlıktan çıkarak bir anti kahramana dönüşmüş olabilir.


  Kayboluşu ile ilgili ikinci teorim de Flash'ın Hız Kuvvet'inden çıkışı Nora'nın yüzünden oldu ve Barry, yeniden oraya döndü ya da zorla götürüldü.


  Şimdilik gelecekte Flash'ın kaybolması ile ilgili aklıma gelen teoriler bunlar. Ama speedster olan Wells'in planının ne olduğu ile ilgili bir teorim yok.


  Herkese hız dolu diziler...

Yorumlar