SUPERNATURAL 14.SEZON 19.BÖLÜM TEORİLERİ


  Winchester Kardeşler'in bazen yanlış kararlar verdikleri izleyenleri tarafından bilinmektedir. Bu hatalı kararların çoğunluğu da Dean Winchester tarafından verilmektedir.

  Winchesterlar'ın Jack'i kandırıp Michael için Dean tarafından yapılan kutuya hapsedilmeye çalışılması herhalde en büyük hatalardan biriydi.

  Dean ve Sam kendileri için tehlike arz etmeyen ve kafası karışık olan Jack'i daha mantıklı bir şekilde yanlarında tutmaya çalışmayıp kafamız bu ara rahat, Lucifer ve Nick de yok oldu,yeni bir düşman yaratalım deyip başlarına oldukça büyük bir tehlike açtılar.

  Bundan sonra neler olabilir:

  Jack, tabutta iken ilk defa kafasında oluşan hayali Nick-Lucifer'ı dinledi ve gücünün seviyesini oldukça abartılı kullandı. Cennet'in başında bulunan Naomi'nin Castiel tarafında öldürülmesi sonucunda gidecek yeri olmayan Jack'in Cennet'in başına geçeceğini düşünüyorum.

  Cennet'in başına geçtikten sonra insanlardan melek oluşturmaya devam edebilir ve Cennet'in gücünü arttırarak dünyadaki inanmayan insanları yok etmeye başlayabilirler. Bu da insanlar ile melekler arasında bir savaş anlamına gelebilir.

  Jack'in kafasında Nick-Lucifer'ın belirmesinin iki anlamı olabilir. Birincisi sonuçta Lucifer, Jack'in babası ve Nick'i öldürmesinin ardından vicdan azabı çekiyor olabilir. Ama Nick şeklinde gelmesi Lucifer'ı gerçek suretinde gelişi biraz ürkütücü olabilir diye de olabilir. Sonuçta Nick'e izleyicinin gözü alıştı.

  İkincisi ve benim daha çok inandığım hayal ürünü olmadığı ihtimali. Niye kafasında en nefret ettiği iki şeyi görsün ki. Daha önce Sam, kafasında Lucifer'ı görmüştü ama Lucifer, Sam'e işkence etmiş ve Sam bunun etkisini yaşıyordu. Jack'in öyle bir durumu yok. Bir bunalım anında kafasında annesini görmesi mantıklı olurdu. Bu yüzden ben Lucifer'ın Jack'e hayal gördüğü izlenimi verip onu yönlendirdiğini düşünüyorum.

  Artık Jack'i ikna etmenin imkansız olduğunu düşünüyorum. Belki Jack'in annesi ikna edebilir ama o, oğlunu tutacaktır. Castiel da artık Cennet'e giremeyebilir. O yüzden bu durumu anlatmak imkansız. Geriye ya avcılar Jack'i bağlamak ya da yok etmek için bir büyü benzeri bir şey bulacaklar ya da Tanrı yani Chuck kendini göstermeli diye düşünüyorum.

  Bakalım önümüzdeki bölümde neler yaşanacak.

Yorumlar