SUPERNATURAL FİNAL YAPACAK MI?


  Jensen Ackles ve Misha Collins'in instagram sayfalarında mevcut olan Jensen Ackles, Misha Collins ve Jared Padelcki'nin bir arada paylaşım yaptıkları videoda Supernatural'ın 15.sezonunu heyecanla beklediklerini ama final sezonu olacağını belirtmişler.

  Supernatural dizisi dışında oldukça espirili olan aktörlerin bu açıklamasının da şaka olduğunu umalım ama üzüldük, burada aile olduk gibi konuşmalar geçen videoda Jared Padelcki'ye takılmayı bırakmayan Jensen Ackles, Jared daha fazla ağladı, halen ağlıyor şeklinde takılıyordu.

  Normalde 5.sezonda bitmesi planlanan dizinin artık bitme zamanlarının geldiği anlaşılıyordu ama yine de final sezonunu da katınca 15 yıllık bir dizinin bitmesi bir devrin kapanması gibi geliyor.

 Çocukken izlemeye başladığınız bir dizi yetişkinken bitiyor ama sizlerin de bildiğiniz üzere her şeyin bir sonu var Suprnatural'ın da sonu 15.sezonmuş.

  Dolu bir sezon olacağı söyleniyor. Tanrı'nın geleceği söyleniyor ama ben 14.sezonda geleceğini düşünüyorum ama benimki bir tahmin.

  Supernatural'ın yanıtlamadığı bölümler ve konular olmuştu. Onu da yeni paylaşmıştım. Belki onlara, bir kısmına yanıt buluruz belki de hiçbirine bulamayız.

  Herkese iyi seyirler...

Yorumlar