SUPERNATURAL FİNAL YAPTIKTAN SONRA ÖZLEYECEKLERİMİZ


1) DİZİNİN OYNADIĞI SAATLER ANLAMSIZ OLACAK

  Dizi yayınlanmadan önce başlayan teoriler dizi esnasında kendini sessizliğe bırakır ve dizi bitimiyle devam ederdi. 40 dakika civarı süren dizi öncesi ve sonrası ile 1 saati geçer ama etkisi bir haftayı bulurdu. 



2) TEORİLER ÜRETİLEMEYECEK

  Herhalde ilk sezonundan itibaren hakkında bu kadar teori üretilen bir dizi yoktur. Belki de en çok teori üretilen yapımdır. Daha bölüm izlenirken başlayan teoriler diğer bölüm gelene kadar bazen sezon bitene kadar devam ediyordu.


3) CANAVARLAR, MELEKLER, İBLİSLER...

  Dizi ile o kadar çok varlık ile tanıştık ki. Her bölüm de tanışmaya devam ettik. Artık bilmediğimiz bir canavar vs. kalmadı bakalım ne olacak dediğimizde Kripke bizleri yine şaşırttı. Birçok mitolojiyi ve efsaneyi diziden öğrendik


4) WINCHESTERLAR

  Sürekli ölüp dirilen Winchesterların acaba hangisi ölecek ya da hangisi dirilecek teorileri artık bitecek. Birbirleriyle didişmeleri. Dean'in sürekli yemek yemesi, Sam'in kitap kurdu oluşu. Tezat karakterlerin yaşama, birbirlerine, dostlarına tutunuşunu özleyeceğiz.

  Daha 1 sezon daha var ama şimdiden yazmaya başladım. Final olacağını öğrendikten sonra nelerin olacağını değil de olmayacağını düşünüyor insan.

Yorumlar