THE FLASH 5. SEZON TEORİLERİ


1) SEZON FİNALİNDE KİM ÖLECEK?
 5.sezon finaline yaklaşırken Flash dizisinde aksiyon devam ediyor. Sezon sonlarında takımdan ya da takıma yakın birilerinin başına kötü bir şey geliyor. Örnek vermek gerekirse 3.sezon sonunda Barry'nin babası öldürülmüştü. 4.sezon sonunda H.R.Wells Savitar tarafından öldürülmüştü. Acaba bu sezon sonunda kime veya hangi yakınına bir şey olacak. Acaba Caitlin'in babası düzeldiği gibi öldürüldü o yüzden başka bir kayıp yaşanmayacak mı?

2) REVERSE NORA

  Nora, hemen düzeltilebilecek mi yoksa artık Harrison Wells gibi Ters Hız Kuvveti'ne mi ait bir hız tutkunu oldu? Eğer öyleyse artık hız gücünü kullanmaması gerekecek. Kullanırsa hızını ters kuvvetten aldığı için nefret dolu olacak. Ama nefreti geçince ter hız kuvvetinden çıkmanın bir yolunu bulabilirler belki ama öyle bir yol varsa Harrison Wells'e uygulayıp onu düzeltemezler miydi? Acaba ters hız kuvvetinden memnun saf kötülükle dolu olduğu için Wells düzeltilemez mi?
  Henüz Wells'in planının ne olduğunu öğrenemediğimiz için Nora'nın bir andan düzeltilebileceğini de sanmıyorum. Çünkü Wells, Nora'ya yardım etmeye karar verdiğinden beri bir planı var ve Wells'in en önemli amacının Barry'e acı çektirmek olduğunu düşünüyorum. Bütün planı yine Barry merkezindedir. Barry'yi üzmek dışında onun hızını almak ya da hız gücünü yok etmek gibi farklı planları da olabilir.

 2) JOSS MARDON (WEATHER WITCH)'A NE OLDU?

  Mark Mardon (Weather Wizad)'ın kızı Joss en son kaçmıştı ve bir daha da görünmedi



 3) CICADA II

  Geçmiş halini kaçıran gelecekten gelen Grace, ara ara saldırı yapıp bir yandan da geçmiş Grace'i korumaktadır. Ama Flash takımı gelecekte çözemediği tek dava olan Cicada işini bırakıp yine başına dert açmaktadır. Şimdi yine Cicada'yı bırakıp Nora ile ilgilenmek zorunda kalacaklar. 

Yorumlar