THE FLASH 5.SEZON 20.BÖLÜM TAHMİNİ


  Nora, Thawne tarafından manipüle edilmeye devam derken Iris yine rahat durmayıp işe karıştı ve Nora'nın Ters XS olmasını ateşlemiş oldu.

  Peki bundan sonra ne olabilir? Nora da kendine bir takım kurabilir. Tabi bu takıın lideri Ters Flash olacaktır çünkü Nora'yı normal şartlarda rahatlıkla manipüle eden Thawne, Ters XS olduktan sonra daha kolay manipüle edecektir.

  Thawne'ın takımında Ters XS dışında dizinin önceki bölümlerinde ortadan kaybolan Rag Doll ve Weather Witch'in de olacağını ve bu vesile ile yarım kalmış senaryoların da bitirileceğini ve diziye yeni kötülerin de gireceğini düşünüyorum. Çünkü Flash'ın da Batman gibi kötü adam havuzu dukça geniş.

  Ters Flash ve Ters XS'in bütün dertleri Barry Allen olduğundan Star Laboratuvarına bir saldırı gerçekleştireceklerdir diye tahmin ediyorum. XS'in babası ile sorun yaşamasına neden olan Sherloque Wells'i hedef alması oldukça doğal olacaktır.

  Bunun dışında gelecekten gelen Cicada II'nin yani Grace'in Orlin'i yani Cicada'yı öldürmesi ve onu hiç düşünmemesi mantıksızdı. Yaşamında yer alan tek aile üyesini bu şekilde öldürmesine şaşırdım bence Orlin bir şekilde geri gelecek.

  Herkese iyi seyirler...

Yorumlar