YENİLMEZLER OYUNUN SONU KÖTÜ KARAKTERLER TEORİSİ


  Bir filmin izlenmesinin en önemli gerekçelerinden birisi filmin kötü karakteridir. Kötü karakter ne kadar başarılı ve güçlü ise filmin kahramanı ve konusu da o kadar başarılıdır.

  Yenilmezler Sonsuzluk Savaşı'nda kötü karakter Thanos idi. Oyunun Sonu filminde de kötü karakter o gibi görünse de Sonsuzluk Savaşı'nda Thanos'un amacı kendisine göre dünyayı kurtarmaktı bunu da nüfusun yarısını yok ederek yapmayı amaçlıyordu. Amacına ulaştı mı? Evet ulaştı dediğinizi duyar gibiyim.

  O zaman amacına ulaşmış, yapacağını yapmış, taşlara da sahip olmayan bir Thanos; Kaptan Marvel, yeni çekiçli Thor, Demir Adam, Kaptan Amerika, Hulk, Ant Man ve daha pek çok kahraman karşısında ne kadar dayanabilir.

  Kahramanların amacı intikam almak olabilir mi? Yukarıda saydığımız ve sayamadığımız ya da bilemediğimiz kahramanlardan pek çoğu anti kahraman ya da kötü değil. Thanos'u öldürmek isteyebilecek aklıma sadece Thor ve  Hawkeye geliyor her ne kadar fragmanda "ne gerekiyorsa" deseler de işin öldürmeye varacağını düşünmüyorum.

  Bu filme Thanos'tan başka amacı olan başka bir kötü veya kötüler lazım. Bir takım oluşturacak kötüler de filmi daha heyecanlı yapabilir. Bir sürü kahraman varken neden bir sürü kötü olmasın.

Benim aklımdaki filmde oynaması filmi daha güzel yapabilecek kötüler şunlar:

1) Dormammu

2) Galactus

3) Hela

4) Kree İmparatorluğu ve Ronan

5) Skrull: Kaptan Marvel filminde kötü olarak görmesek de iyi olduklarını düşünmüyorum

6) Ultron

 Bunlardan Thanos'un yanında veya karşısında en az birini veya hepsini görmek gerçekten film için de bizler için de mükemmel olurdu diye düşünüyorum.

  Herkese iyi seyirler...

Yorumlar