BATMAN VS NİNJA KAPLUMBAĞALAR FİLM TANITIMI

  Batman vs TMNT, 1 saat 24 dakika süren animasyon, aksiyon, macera türünde bir yapım.

  Animasyonda Ra's Al Ghul, Shredder ile iş birliği içerisinde bir plan yapmıştır. Shredder ve ona bağlı Foot birliği, Ra's Al Ghul ve Suikastçiler Birliği'ne Gotham'ı cezalandırmakta yardım edecek, karşılığında Shredder da Lazarus Çukuru'ndan faydalanacaktır. Ra's Al Ghul, sadece Shredder ile iş birliği yapmakla kalmamış ayrıca Gotham'ın belki de en kötüsü Joker ile de iş birliği yapmıştır.

  Bu iş birliği içerisinde yer alan kötüler dışında animasyonda Penguen, Çift Surat, Buz Adam, Ivy, Harley Quinn, Bane gibi kötüleri de görmekteyiz.

 Kötüler tarafında iş birliği bu şekilde iken iyiler tarafında Batman'in yanında Yarasa Kız ve Robin'i görmekteyiz. Diğer taraftan Shredder'ı Gotham'a kadar takip eden Ninja Kaplumbağalar da kendi başlarına kötü adamları yakalamaya çalışmaktadırlar. Fakat önce diğer ekibi kötü sanan bu iki ekip tek ekip haline gelip üç kötü takıma karşı mücadele verecektir.

  Gotham'ın üzerine Joker'in ürettiği gazı geliştirip insanları hayvanlara dönüştürecek bir gaz sıkmayı planlayan Ra's Al Ghul, Joker ile anlaşmasının gereği Joker'den onun ürettiği gazdan alır ve karşılığında Ra's Al Ghul'un karışımından bir tüp alır ve Joker bunu kendi de dahil Harley, Buz Adam, Bane, Ivy, Çift Surat'ın üstüne döker ve her biri farklı ama kendini yansıtan bir hayvana dönüşür. Joker bir kobra yılanına, Buz Adam bir kutup ayısına dönüşür ve hepsi dönüştükleri hayvan halinde Batman ve Ninja Kaplumbağalar'ı oyalamak amacıyla dövüşürler.

  Gotham'ın üzerine  gaz serpecekken Michaengelo sn anda makineyi kırar ve Gotham kurtulur.

  Animasyonda Ninja Kaplumbağalar'ın olmazsa olmazı "pizza ve cawabunga" unutulmamış.

  Batman'in animasyonun başında Superman bardağı ile bir şey içmesi komik bir ayrıntı olmuş ama Batman'in mavi kıyafet giymesi açıkçası benim hoşuma gitmedi. Siyah kıyafet giymesini bekliyordum.

  Batman'in Kaplumbağalar ile dövüşmesi oldukça güzeldi. Batman -Shredder mücadelesi de etkileyici idi. Ama Ra's Al Ghul - Leodarno mücadelesi pek olmamış gibi geldi.

  Ama her şeye rağmen başarılı bir animasyon olduğunu düşünüyorum. Puanım 10 üzerinden 7.7...

  Herkese iyi seyirler...

Yorumlar