DOKİ-ENLİK-COWLOOK-FARMİNLA KARŞILAŞTIRMASI


 Hayvan besleyerek para kazanılan internette gördüğüm bu dört uygulamanın karşılaştırmalarını yapmaya çalışacağım. Başka varsa sonradan onları da eklerim.

  1) DOKİ: Parasitesi.net adresinden girilen uygulamada beslenen hayvan bir köpek. Bu uygulamadan para kazanmak için sabır ve düzen içerisinde köpeğinizi besleyip level kasmanız gerek. Leveli kasabilmeniz için fazladan yapabileceğiz bir şey yok. Leveliniz arttıkça daha güçlü besinler alıp levelinizi daha hızlı arttırıyorsunuz.

2) ENLİK: Doki ile aynı mantık

3) FARMİNLA: Burada da koyun besliyorsunuz. Kötü yanı 2 saatte 1 beslemeniz lazım. İyi yanı üst seviye oyuncular ürettikleri ürünleri satıyorlar bunları alarak gelirinizi bulunduğunuz seviyeden daha yükseğe taşıyabilirsiniz.

4) COWLOOK: Bu uygulamada inek besliyorsunuz. 5 saatte 1 besliyorsunuz. Bu uygulamada da açık arttırma ile yüksek seviye ürünleri alabiliyorsunuz ama bu açık arttırmada eğer kaybederseniz teklif ettiğiniz puanlar siliniyor geri iade edilmiyor

Herkese bol kazançlar...

 Bu dört uygulamanın hepsinden para kazanılabilir ama aralarında seçim yapmak gerekirse Parasitesi ve Enlik'te şimdilik en fazla 10 level olduğu için daha çabuk yüksek seviye olabilirsiniz. Diğer uygulamalar daha önceden çıktığından 20 level seviyesine gelmeniz için daha sabırlı olarak oynamak gerekir.

Yorumlar