GAME OF THRONES 8.SEZON FİNAL TEORİLERİ


  Jon Snow'un Targaryen olduğunu bilen birkaç kişiden biri Daenerys ama o bu gerçeği sır olarak tutmasını istiyor. Bunun sebebi de taht olsa gerek. Snow'un kral olmak gibi bir hevesi yok zaten o, sevdiği kadının akrabası olduğunu öğrenmiş ve bunun üzüntüsünü yaşıyor.

 Snow'un sırrını Sam ve Üç Gözlü Bran de kendileri çözebilmişlerdi. Ama Snow bir şey söylemeden onların sırrı açıklayacaklarını sanmıyorum.

  Arya, öldürme listesini tamamlamaya çalışıyor. Bunun için de Cersei'nin peşine düşüyor. Onun taht veya sır ile uğraşacak vakti yok.

  Sansa, Daenerys'i baştan beri sevmiyordu. Ayrıca tahta Snow'un geçmesi onun için çok daha iyi olacaktır. Bu sırrı Tyrion onun yanına geldiğinde paylaşacaktır.

  Tyrion, şu an için Daenerys'in yanından ayrılmaya hazır olmasa da Snow'un sırrını öğrendiğinde bunu kendi için kullanacağını düşünüyorum. Varys'in de gaddar bir kraliçe yerine ılımlı bir kral tercih edeceğini düşünüyorum.

  Şu anda herkes Cersei'ye karşı birleşmiş gibi dursa da siyasi olarak işler her zaman değişebilir. Ama şimdilik senaryoda Cersei ve karşısındakiler arasında yaşanacak savaşta Cersei büyük ihtimalle yenilecek. Ama Cersei'yi kim öldürecek acaba? Burada yine bir sürpriz yapabilirler. Arya'nın Gece Kralı'na yaptığı gibi yine beklenmedik birisi olabilir mesela Jaime ama sonrası daha da karışacak gibi görünüyor.

  Sonuçta bir taht varsa buna oturmak isteyen birkaç insan var. Ancak işin en önemli tarafı tahta oturmak isteyen Kral veya Kraliçe olmak isteyenler değil onları destekleyenler yani Kraldan Kralcılar her zaman ortalığı bunlar karıştırır.

  Bunun yanında Cersei tahta oturabilir de sonuçta hepimiz o yenilecek diye düşünüyoruz sonuçta onun da planları vardır. Uzun süredir de hayatta kalabildiğine göre zekasından şüphe etmeye gerek yok. Entrika planlarını da bekleyebiliriz.

  Yani Cersei ölecek derken birden Jon Snow ya da Daenerys'in öldüğünü görebiliriz zaten az bir bölüm kaldı her şey olabilir.
 

Yorumlar