GAME OF THRONES 8.SEZON 3.BÖLÜM SONRASI YANITLANMAMIŞ SORULAR


  Winterfell Savaşı ardında sorular bırakarak bitti.  Arya Stark, Ölülerin Lideri, Gece Kralı'nı öldürerek Uzun Gece'ye noktayı koydu. Biten savaşın ardından akla gelen sorular:

1) KALAN BÖLÜMLER ENTRİKALAR ÜZERİNE Mİ KURULACAK?

  En önemli savaş bittiğine göre geriye artık entrika veya politik oyunlar kalıyor gibi. Savaş olsa bile çok az olacaktır diye tahmin ediyorum. Daenerys ve Snow, Kraliçe Cersei Lannister'dan tahtı ciddi bir direnişi olmadan alabilecektir.

2) JON SNOW'UN BİR TARGARYEN OLDUĞU HALKA AÇIKLANACAK MI?

  Snow'un gerçek kimliği ortaya çıktı peki bunu açıklayacaklar mı? Bunun açıklanması Daenerys'in tahta oturabilmesi açısından iyi olmaz çünkü Snow'un gerçek babası Rhaegar Targaryen bir prensti ve halk tarafından sevilen birisiydi. Bu haliyle tahta oturması gereken kişi istemese bile Snow olacaktır. Daenerys'in tahta oturmasını istemeyenler için bu durum iyi bir fırsat olacaktır. Bu durum ilk soru olan entrika teorisini de desteklemektedir.

3) WINTERFELL SAVAŞI'NDA DOTHRAKİLER'İN YOK MU OLDU?

  Eğer yok oldularsa bu, Ejder Kraliçesi'ni oldukça güçsüzleştirecektir.

4) GHOST VE RHAEGAL'A NE OLDU?

  Jon'un kurdu ve Winterfell Savaşı'nda bindiği ejderha Rhaegal'e ne oldu. Ghost birden ortadan kayboldu. Rhaegal de savaş esnasında Snow ile birlikte savaş alanına düşmüştü.


5) GECE KRALI'NI ÖLDÜREN ARYA NEREDEN GELDİ?

  Savaş alanında olmayan Arya'nın kaleden kaçıp Winterfell'e kimse görmeden gelip Gece Kralı'nın arkasında belirip onu öldürmesi açıkçası dizinin çok büyük bir açığı olarak dikkatimi çekti. İzleyiciyi şaşırtabilmek adına senaryoda mantıksızlık yapıldığını düşünüyorum.

6) BRONN, LANNISTER KARDEŞLERİ ÖLDÜRMEK İÇİN GELECEK Mİ?

  Para için her şeyi yapacak birisi olan Bronn, Jaime ve Tyrion Lannister Kardeşleri öldürmek için Qyburn'den bir vagon altın ödeme aldı. İki kardeşe de rahatça yaklaşabilecek belki de tek kişi Bronn'dur. Bakalım öldürmek için Winterfell'e dönecek mi?



  


Yorumlar