JOHN WICK 4 FİLMİNDE GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ KARAKTERLER


  John Wick 3'ü de izledikten sonra aklımıza acaba 4.filmde kimler olacak ya da olmalı soruları gelmeye başladı. Bunun için bir liste hazırladım.

 1) SOFIA: John Wick 3'te aldığı kısa sürede beğendiğim bir karakter olan Sofia'nın iki köpeği ile birlikte John ve onun köpeğine katılması aksiyon sahneleri açısından oldukça etkileyici olacaktır. Zaten Keanu Reeves'in yaşı itibari ile reflekslerinin zayıflamasından ötürü bu şekilde olacak bir senaryo daha güzel olur diye düşünüyorum.

 2) BOWERY KING: Laurence Fishburne'un canlandırdığı dilencilerin lideri olan karakter zaten 3. filmde saldırıya uğramış ama filmin sonlarında John'u kurtarmıştı. Artık oyuna daha fazla dahil olacağını düşünmek yanlış olmaz.

3) WINSTON: Continental otel yöneticisi ve John'a yakın diyebileceğimiz Winston'ı 4.filmde görmek güzel olacaktır. Ian McShane'in mimikleri ve oyunculuğunu görmek her zaman hoş olur.

4) CHARON: Winston'ın yönettiği Continental otelinin resepsiyonisti Charon'u beyefendi ve John'un köpeğine bakan biri olarak tanımıştık. Ama 3.filmde diğer yüzünü de görmüş olduk. 4. filmde onu da görmek isteriz.

5) AURELIO: John Wick'in arabasını tamir eden ve ona bu konuda bilgi veren Aurelio'yu da 4.filmde az da görmek isteriz.

6) DIRECTOR: John'un 3.filmin başında haç ile gidip destek istediği kurumun lideri Anjelica Huston filmde Zero ve suikastçileri tarafında saldırıya uğramış adamları öldürülmüş kendisine uyarı niteliğinde ceza verilmişti. Bowery King gibi onun da 4.filmde intikamını alması ve oyuna aktif olarak katılması gerektiğini düşünüyorum.

7) ADJUDICATOR: Continental'de John'un işlediği cinayeti soruşturan Yargıç, istediği sonuca ulaşamamış ama birçok insanın zarar görmesine ve John'un da sorunlar yaşamasına neden olmuştur. Özellikle Director ve Bowery King'in 4.filmde Yargıç'a savaş açacağını ve bunun için de John'a başvuracaklarını düşünüyorum.

Yorumlar