POKEMON DEDEKTİF PIKACHU FİLM TANITIMI


  1 saat 44 dakika süren aksiyon, macera, komedi türündeki filmde pokemonların insanlarla birlikte yaşadıkları ütopik bir dünyada geçen olaylar anlatılmaktadır.

  Filmde babasının ölüm haberini alan Tim, babasına son kez veda etmek için şehre gider fakat Pikachu ile babasının evinde karşılaştıktan sonra Tim için olaylar değişir.

  Babasının ölmemiş olabileceğini düşünen Tim, babasını ararken geçmişindeki yaralarını da kapatır ve pokemonlarla yeniden iletişime geçer. Filmde Pikachu babasının ortağıdır hafızasını kaybetmiş bir pokemondur fakat aslında gerçek biraz daha farklıdır.

  Eğlenceli ve yaşı büyük olanları çocukluklarına götüren film için maalesef başarılı diyemeyeceğim. Pokemonların bazıları kukla gibi görünüyor ve film insanlara mı pokemonlara mı daha çok yer versem deyip arada kalmış.

  Bunun yanında Ryan Reynolds, oyunculuğunu kendi sevmediği rollerinde bile beğendiğim bir aktördür. Ama bu filmde seslendirme yapıp çok az görünmesine rağmen ne işi var dedim. Açıkçası bence filme hiç yakışmamış. 

  Filme puanım 10 üzerinden 5.5...

  Herkese iyi seyirler... 

Yorumlar