THE FLASH 5.SEZON 20.BÖLÜM YORUMU


 Bölümde Nora'nın bir takım toplayacağı çok belliydi çünkü Nora'da Thawne'ın zekası yoktu. Hızı dışında bir yeteneği de yok. Zaten hızı ile yapabileceklerini de yeni yeni öğreniyorken ters hız kuvvetinin gücünü hiç bilmiyordu.

  Ama açıkçası ben 5.sezonu Nora kötü tarafta kapatır, Cicada II'yi yakalar ve Flash ve ekibinin başına 6.sezonun başlarında da bela olmaya devam eder diye düşünüyordum. Ama anlaşılan Cicada II ile uğraşılmaya devam edecek.

  Bu arada Thawne şu anda iyi görünse de ben de Barry ve Joe gibi ona güvenemiyorum. Thawne'ın iyi niyetle bir şey yapma ihtimali yok çünkü 5.sezonda Nora'ya aslında kendisi Flash gibi olmak istediğini ama ancak her anlamda tersi olduğunu söyledi. O zaman Flash nasıl değişmiyor ve sürekli iyi ve duygusal olabiliyorsa Thawne da aynı şekilde sürekli kötü ve duygusuz olacaktır. Ama planı ne olabilir.Cicada II sonuçta bütün metalar için büyük bir tehlike belki de Thawne kendisi için de tehlike olabilecek birisini ellerini kirletmeden ortadan kaldırtmaya çalışıyordur. Cicada II etkisiz hale getirildikten sonra cezaevinden kolayca kaçacaktır.

  Uzun süredir aynı yerde tutuklu olarak yer alıyor bu kadar zeki biri şimdiye planını çoktan hazırlamıştır ya da başka süper kötüler ondan faydalanmak için onu kaçırabilirler. Bunu bekleyip göreceğiz.

  Bölümün sonunda gelecekten gelen Grace şarkı mırıldanırken birden Orlin'in arkasında belirip şarkıya eşlik ettiğini duyduk. Orlin'in ölüp ölmediği gösterilmemişti acaba iyileşip geldi mi? Bunun dışında acaba gelecekteki Grace kafasında onun bir hayalini mi oluşturdu. Sonuçta onun hasarı başında bu da ona halüsinasyon gösteriyor olabilir.

  Bakalım diğer bölümler bize neler gösterecek. Herkese iyi seyirler...

Yorumlar