THE FLASH 5.SEZON 21.BÖLÜM TEORİLERİ VE THAWNE'IN PLANI


  Thawne'ın Reverse Flash olduğunu ve Flash'ın tersi olduğuna göre onunla ters özelliklere sahip olduğunu ve bu nedenle iyilik yapmasının imkansız olduğunu belirtmiştim.

  Meğer Thawne'ın güçlerini yok etsin diye Cicada'nın hançeri Thawne'ın bedenine yapıştırılmış. Flash Takımı 2019 yılında hançeri yok edince Reverse Flash'n gelecekte güçleri serbest kalıyor. Lastik Adam geç fark etse de uyarıyor ama çok saf olan ekibimiz yine sanki Thawne'ı tanımıyor gibi ve anlık sorunları çözmek için hareket ediyor.

  Flash Takımının en büyük sorunu zaten bir hamle sonrasını düşünebilmeleri. O kadar adam var biri de Thawne'ın güçlerini zapt eden hücre mi? Thawne nasıl yakalanmış, kim yakalamış gibi soruları sormuyor?

  Cicada II yakalandıysa şimdi ne olacak? Gelecekte öldürdüğü gerçek kötüler ölmemiş olmayacak mı? Cicada II gelecekten geldi ve bir daha dönmedi o halde geldiği andan itibaren geldiği zamanda neler oldu?

  Flash Takımı, şimdi Cicada'nın hançerini yeniden çalıştırıp Cicada ile Thawne'ı beraber mi yakalamaya çalışacaklar?

  Orlin yaşıyorsa onunla takım olunabilir ama Grace için açıkçası emin değilim.

  Thawne, şimdi ne yapacak? Geçmişte hangi zamana gidecek?

  Nora ve Iris, Thawne için daha önce dedikleri iyi niyetli cümleler için yine sadece bir özürle kurtulacaklar mı?

  Süper Kötüler Star Labs'e neden saldırmıyor ya da Flash ve ekibini yok etmeye çalışmıyor (Cicada ve birkaç kişi hariç) sorusunun yanıtı sanırım burada. Çünkü bütün kötülüklere bir şekilde Flash ve ekibi sebep oluyor.


Yorumlar