THE FLASH: RED DEATH KİMDİR?


  Red Death, Dünya 52'deki Batman'dir.

  Dünya 52'nin Batman'i gezegeninin yok oluşuna bir türlü engel olamamaktadır. Bruce Wayne bu duruma engel olabilmek için Dünya 52'nin Flash'ına güçlerini kendisine devretmesini teklif eder fakat Dünya 52'nin Flash'ı bunu kabul etmez.

  Bunun üzerine Dünya 52 Batman'i Flash'ın Captain Cold, Weather Wizard gibi düşmanının silahlarını müzeden alarak bunları Flash'ı Bat Mobile'inde hapsetmek için kullanır. Sonra Bat Mobile ile Speed Force'a girer ve Barry ile aynı bedende yer alır.

  Artık Dünya 52'deki en hızlı adam Batman yani Red Death'tir. Bu güçlere rağmen gezegenini yine de kurtaramaz fakat Batman'in farklı bir versiyonu olan Gülen Batman, kendisi ile birlikte çalışırsa gezegeni Dünya 52'nin yok edilmeyeceğini söyler ve birlikte çalışırlar.

  İlerleyen zamanlarda Barry, Red Death'in kontrolünü ele geçirip yeniden iyi hale gelirler. Kıyafeti de kendiliğinden değişir.

  Red Death, Cicada anlatılırken, Cicada'nın gelecekte Red Death'i bile öldürdüğü söylenmiştir. İlerleyen bölüm veya sezonlarda tabi Flash da bitirilmezse Red Death'i görebiliriz.

  Herkese iyi seyirler...

Yorumlar