KAÇIŞ PLANI 3 EXTRACTORS / DEVIL'S STATION FİLM ELEŞTİRİSİ



  Ray Breslin yine arkadaşları ile bir cezaevine girer. İkinci filmde olduğu gibi dostunu kurtarmak için Devil's Station denen bir cezaevine girer.


  Bir devam filmi olan Kaçış Planı 3'te Ray Breslin'in arkadaşı Abigail kaçırılır. Abigail dışında bir iş adamının kızı da kaçırılır. Kaçırılan bu iki kadın için birleşen insanlardan oluşan kurtarma birliği labirent şeklinde özel bir ekip tarafından korunan cezaevine kurtarma operasyonu düzenlerler.


 Filmde Slyvester Stallone, Dave Bautista, 50 Cent gibi önceki filmlerde yer alan isimler dışında Ip Man Efsanesi filminden tanıdığımız Jin Zhang yer almaktadır.


 Önceki filmlerin aksine 3.filmde bu sefer ekipte yer alanlardan ölenler oluyor ki ben bunu beğenmedim. Bu tarz aksiyon filmlerinde konu zaten belli. Bu nedenle zaten konusu belli olan bir filmi aksiyonundan ya da aktörleri yüzünden izliyoruz ve sonunun dram olarak bitmesi hoş olmamış.


  Film biterken Dave Bautista , Stallone'ye kendisine borçlu olduğunu ve bir olay için yardımına ihtiyacı olduğunu söyler. Filmin 4.serisinin yolda olduğunu da bu şekilde öğrenmiş olduk.


  IMDB puanı 4.5 olan filme benim puanım 10 üzerinden 5...


  Herkese iyi seyirler...

Yorumlar