MAGIC CHESS BANG BANG EN GÜÇLÜ ŞAMPİYONLAR


  Oyunda şampiyon komboları yapmak önemli ama bana göre bazı şampiyonlar var ki onları her kombonuzda kullanabilirsiniz.

  Şimdi bu şampiyonları sıralayayım:


1) Alucard: Savaşçı-İmparatorluk kombosu ile kullanabileceğiniz şampiyonun hasarı oldukça etkileyici. (1 altın)


2) Miya: Nişancı-Elf kombosu ile kullanılabilecek olan Miya'yı her komboda kullanabilirsiniz. En zayıf kalacağı rakip kombosu suikastçiler olacaktır. (1 altın)


3) Chang'e: Büyücü-Doğulu türündeki şampiyonu rakibe yüksek bir alan hasarı vermekte tüm kombolarınızda kullanabilirsiniz. Eksi yönü 3 altın


4) Terrizla: Tank- İblis türünde olan şampiyon ile hem tank hem de iblis kombosu kurabilirsiniz. Bu iki komboyu kurmamışsanız bile hasarınız yetmiyorsa bu şampiyonu kullanabilirsiniz. (1 altın)


5) Odette: Büyücü-İmparatorluk türündeki şampiyonu her kombonuzda rakibe büyük bir  alan hasarı vermekte kullanabilirsiniz. Eksi yönü 4 altın.


6) Saber: Suikastçi-Cyborg kombosunda kullanabileceğiniz Saber'ı her kombonuzda kullanabilirsiniz. (1 altın)



7) Tigreal: İmparatorluk-Tank kombosu ile kullanabileceğiniz şampiyonu, başka bir kombonun defansı için de tercih edebilirsiniz. (2 altın)


8) Kaja: Büyücü-Kutsi kombosu şampiyonu Kaja'yı başka bir kombonuzda rakibe alan hasarı odaklı kullanabilirsiniz. (3 altın)



NOT: Büyücü kombolarınızda Kaja, Odette ve Chang'e üçlüsünü son derece güçlü alan hasarı vermekte kullanabilirsiniz.


NOT 2: Miya'nın yer aldığı kombonuzda büyücü kombosu kullanacaksanız büyücü şampiyonlardan birinin daha etkili olması bakımından Eudora olmasını öneririm.

Yorumlar