SUPERNATURAL 15. SEZON 1. BÖLÜM TEORİLERİ


   Supernatural final sezonuna Türkiye'de 11 Ekim 2019 itibari ile hızlı bir giriş yaptı.

   14. sezonun sonunda tahmin ettiğimiz üzere Woman in White (Beyazlı Kadın), yeniden geldi ve daha bilmediğimiz pek çok kötü varlık Cehennem'den serbest bırakıldı.


   1. bölüm 14.sezonun bittiği mezarlık sahnesinden başladı. Sam, Dean ve  Castiel mezarlıkta hızlı bir savaşa başladılar ve imdatlarına bir iblis, Jack'in bedenini ele geçirerek yetişti.


   1. bölüm hızlı bir şekilde ve Sam, Dean ve Castiel'ın geçici zaferleri ile ilerlemiş olsa da ik bölümün en önemli olayı Sam'in Tanrı'yı vurduktan sonra kendisinde oluşan ve iyileşmeyen kurşun yarası. Castiel'ın iyileştirmeye çalışmasına rağmen iyileşmeyen yara, Castiel'a Sam hakkında pek de olumlu olmayan görüler belirdi.

Bu görülerin, daha önce de Supernatural dizisinde unutulan olaylar yazımızda bahsettiğimiz Sam'in iblis gücü olayı ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

  Sanırım , Sam'in iblis gücü dizide yeniden işlenecek. Buna destek olarak da bizimkilerin yanında birden beliren ve oldukça yardımsever iblisimiz. Sam'i destekleyen Cehennem Güçleri de Sam'in yanında iken oldukça yardımseverdiler.

  Umarım, Sam'in iblis gücü dizide işlenir.

Yorumlar