SUPERNATURAL DİZİSİNDE EN ÇOK NEFRET EDİLEN AVCILAR



 1) John Winchester: Eşi Mary öldükten sonra çocukları Dean ve Sam'e babalık vazifesini yapmayıp gözü intikamdan başka bir şey görmemiştir.


2) Gordon Walker: Sam'in güvenmediği fakat Dean'in güvendiği Gordon, masum ve kimseyi öldürmemiş bir vampiri serbest bırakmayı reddetmiş ve bu durum Sam'in baştan beri sevmediği Gordon'u Dean'in de sevmemesine neden olmuştur gerçi Dean'in de böyle zalimlikleri oldu. Gordon daha sonra vampir olduğunda da Sam'i öldürmeyi istemiştir.




3) Mary Winchester: John ile evlenmesinin nedeni avcılıktan ayrılmaktı. fakat genç Mary alternatif bir zamanda, Azazel'ın peşinden gitmiş ve John'u öldürmüştür. Yaptığı antlaşma ile de Winchester Kardeşlerin kaderini mühürlemiştir. Ayrıca Karanlık, Dean için Mary'i dirilttiğinde oğulları ile kalmak yerine Harflerin Adamları'nın emrine girip Ketch ile gönül ilişkisine girdi ardından da alternatif evrendeki Bobby ile gönül ilişkisi aramıştır.




4) Campbell Ailesi: Mary'nin ailesi olan avcılardır. 6.sezonda Cehennem'den kafesten çıkan Sam, Campbell ailesi ile tüm canavarların alfalarını yakalama işinde iken Dean, Lisa ile güzel bir yaşam sürmektedir. Capmbell ailesi Dean'e sert bir şekilde takılıp onun rahatını bozmuşlardı.




Yorumlar