SUPERNATURAL ROMANTİK İLİŞKİLERİ


1) JOHN VE MARY (47 YIL): Azazel tarafından ayrılan ikili, dizinin en uzun ilişkisine sahipti.


2) SAM VE RUBY (2 YIL): 3.sezonda Sam'i iblis saldırısından kurtardıklarında tanışırlar. Tabi Ruby o sıralar iblis olduğunu söylemez. Kıyamet için Azazel ordusuna Sam'i iblis kanı ile besleyerek hazırlama görevine sahip olan Ruby ile Sam arasında derin bir ilişki vardı.


3)  SAM VE JESS (1.5 YIL): Aile işini yapmayıp üniversiteye giden Sam evlenmeyi düşünürken onun  için planlarına uysun diye Azazel tıpkı Mary gibi Jesse'i yakar.


4) MEG VE CASTIEL (3 YIL): 5.sezonda ilk kez karşılaşan ikili Kıyamet'in zıt taraflarında idiler. Daha sonra 8.sezonda Castiel, Meg'i Crowley'nin işkencesinden kurtarmıştı.


5) DEAN VE LISA (1 YIL): Sam, Şeytan ile  kafeste iken Dean Lisa ve oğlu Ben ile Sam, ruhu olmadan Cehennem'den çıkana kadar yaşamıştı.


6) DEAN VE CASSIE (2 HAFTA): İlk sezon "Route 666" bölümünde tanışan ikilinin aşkı geçici bir ilişki değildi. Dean için geçici olmayan ilk aşkı diyebiliriz.


7) SAM VE AMELIA ( 1 YIL): 7.sezon sonunda Dean kaybolduktan sonra veteriner olan Amelia ile tanışır. Amelia, kocasının ölmediği öğrenir, Sam de Dean'in döndüğünü görür. İkili arasında seçim yapılması gerekmektedir. Amelia arada kalmışsa da Sam kardeşi Dean'i seçer.


8) HANNAH VE CASTIEL (1 YIL): 9.sezon sonlarına doğru karşılaşan iki melek birbirlerini öldürmeye çalışmışlardır. Daha sonra Metatron'a karşı birlik olmuşlardı. 10.sezonda Hannah, Cennet'e dönmeyi seçer ve ilişki biter.






Yorumlar