SUPERNATURAL 15.SEZON TEORİLERİ



  Chuck yani Tanrı, Sam'in zayıflığından faydalanarak kendi yaptığı silahın yarasından kurtuldu. Sam'i de umutsuzlukla doldurdu. Artık eski gücüne tekrar kavuştuğuna göre şimdi Winchester Kardeşler'in işinin daha zor olduğunu tahmin etmek güç değil. Zaten 15.sezon 10.bölümde Sam ve Dean normalleşerek, doğaüstü olaylardan ziyade daha insani - grip, diş ağrısı- gibi sorunlarla uğraştılar.


  Winchesterlar, ilk iş olarak bu normallikten kurtulmak için uğraşacaklar fakat güçlenen Chuck'ı alt etmek artık daha da zor olacak. Onu alt edebilmek için tüm güçler birleşmeli:


  Jack ve Lucifer geri dönmeli, Rowena dışında Michael ve kalan tüm melekler yardım etmeli. Tüm bu güçlerin yanında Karanlık da yardım etmezse yine de güçleri Chuck'a karşı yetersiz kalacaktır.'nin Araf'ta kendi türü yani vampirler tarafından öldürüldüğünü öğrendik. Tabi Leviathlar'a güven de olmaz. Castiel, kaybolup Leviathları alt etmiş olarak geldi ama bu bana pek inandırıcı gelmedi. Cass, yine içinde Leviathlarla dönmüş olabilir. Dean'in şüphelenmemesi de bana senaryonun eksiği olarak göründü. Bunu yapan Sam olsa neyse diyeceğim.


  Chuck ile süren mücadele dışında final yapacak olan dizi geçmiş bölümlerden yanıtsız kalan soruları da cevaplandırmaya devam ediyor. 15.sezon 9.bölümde Benny


  Bakalım ilerleyen bölümler bize ne gösterecek.

Yorumlar