THE FLASH 22.BÖLÜMDE NELER OLDU VE 6.SEZONDA BİZLERİ NELER BEKLİYOR

  Daha önceden yaptığım final bölümü teorisinde tahmin ettiğim üzere Ralph, hançerin yok edilmesini engelledi. Önceki yazıyı okumak isterseniz linki bırakayım: https://yasowan.blogspot.com/2019/05/the-flash-5sezon-final-teorisi.html

  Aslında böyle olacağını sizler de tahmin etmişsinizdir. Ama Ralph'in tabanca ile vurulacağı ve kendisinin de bu silahtan en azından bu şekilde etkileneceğini düşünmemiştim.

  Sherloque yine olayların çözülmesinde etkin rol oynadı ve ölme ihtimali olan kişiler arasında gösterdiklerimizden birisi diziye veda etti. Bu tahminimi de yukarıdaki linkten okuyabilirsiniz.

  Cisco'nun 6.sezon için durumu ortada bırakılmış. Vibe olmayı bırakıp Caitlin'e de veda hediyesi bırakması güçleri ile birlikte ekibi de mi bıraktı sorusunu akla getiriyor. Ama ölmemiş olması da Vibe olarak olmasa da zekası ile ekibe yine yardımcı olabilir mi diye düşündürüyor. Sanırım Cisco olarak değil de Carlos Valdes(Cisco)'in kontratını yenileyip yenilemediği ile ilgili bir sorun gibi görünüyor.

  Thawne'ı zor olsa da durdurabilmişken Nora'nın yaşadığı sorun nedeniyle bırakmak zorunda kalan Flash ve ekibi, Cicada II'yi durdurabildi fakat Thawne tehdidini serbest bıraktılar ve Thawne kaçarken Flash'ın ne yapılırsa yapılsın gelecekte kaybolacağını söyledi ve dizi biterken gelecekte Flash'ın kaybolduğu haber başlığı değişmediği gibi 2024'ten 2019'a geriledi yani Flash'ın kaybolma sebebini gelecek sezonda öğreneceğiz gibi görünüyor.

  Ama açıkçası eğer Flash 6. sezonda bitirilmeyecekse ki sanmıyorum. Gelecek sezon yani 7.sezonunda bitecek olan Arrow'un öleceğini ve Flash'ın da kaybolmayacağını tahmin edebiliriz. Zaten Arrowverse'te Monitor, Arrow'a yaşanacak önemli tehlikede önemli rol oynayacağını söylemişti. Oliver Queen, kendini feda edip diğer kahramanları kurtarabilir.

  DC dizisi Arrow crossover ile bitirilirken yenileri de başlatılacak. DC dünyasındaki Crisis on Infinite Earth'ü gelecek sezonda izleyeceğiz gibi görünüyor.

Yorumlar